in het asiel

Jaarlijks vangen we zo’n 450 katten en 150 honden op in ons asiel. De dieren die hier binnenkomen worden goed verzorgd, totdat ze een nieuw baasje hebben. Dit is de reden dat we kosten rekenen voor zowel afstand als adoptie. 

Kosten

Alle dieren zijn grondig door onze dierenarts nagekeken. Bij adoptie zijn onze dieren ontwormd, vlo vrij, gechipt en ingeënt en gecastreerd/ gesteriliseerd.
De tarieven per 1 maart 2023:
-Adoptie hond 320 euro.
-Adoptie kat /kitten 140 euro. 
Bij kittens krijgt u een vergoeding voor het laten steriliseren/castreren: voor een poes 45,- en voor een kater 25,-. 
 

Ook voor afstand vragen wij een bijdrage, hiervan kunnen we zorgen dat uw dier goed verzorgd wordt terwijl we een goed huisje zoeken.
-Afstand hond 65 euro.
-Afstand kat 45 euro. Afstand van kittens tot 3 maanden is gratis.

Procedure

Denk je erover om een huisdier te nemen, dan kun je hiervoor een afspraak maken. (Afspraken plannen wij bij voorkeur in in de middag tussen 13.00 en 16.00 uur.) Misschien zit hier wel die ene kat of hond die je graag wilt hebben. Klik hier om te zien welke dieren er momenteel in ons asiel zitten.

In overleg met onze medewerkers kun je een huisdier uitzoeken dat bij je gezinssituatie past. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0118-613579 (als wij niet direct opnemen, laat dan naam en telefoonnumer dan bellen wij zo snel mogelijk terug). Per mail kun je ons bereiken via info@dierenasielwalcheren.nl.