in het asiel

Jaarlijks vangen we zo’n 450 katten en 150 honden op in ons asiel. De dieren die hier binnenkomen worden goed verzorgd, totdat ze een nieuw baasje hebben. Voordat de katten herplaatst worden, worden ze gesteriliseerd / gecastreerd. Alle honden en katten krijgen een ontwormingskuur en worden ingeënt en gechipt.

Kosten

Aan de adoptie van een dier uit het asiel zijn dan ook kosten verbonden. Voor een hond betaal je 270 euro en voor een kat of kitten is dat 95 euro. Dat lijkt misschien veel. Maar wanneer je zelf met je kat of hond naar de dierenarts gaat, dan ben je meer geld kwijt.

Procedure

Denk je erover om een huisdier te nemen? Neem dan vrijblijvend een kijkje in ons asiel. Misschien zit hier wel die ene kat of hond die je graag wilt hebben. Rechts op deze pagina vind je twee links naar een overzicht van alle honden en katten die momenteel bij ons verblijven. 

In overleg met onze medewerkers kun je een huisdier uitzoeken dat bij je gezinssituatie past. Bezoek is enkel mogelijk op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0118-613579 (als wij niet direct opnemen, laat dan naam en telefoonnumer dan bellen wij zo snel mogelijk terug). Per mail kun je ons bereiken via info@dierenasielwalcheren.nl.