Het dierenasiel Walcheren biedt opvang aan honden en katten die geen onderdak meer hebben. Bij ons worden ze liefdevol verzorgd totdat zij een nieuw baasje hebben. Kom vrijblijvend eens kijken of er een huisdier is dat bij jou en jouw gezinssituatie past. 

Home

Laatste Nieuws

bekijk het archief
 • Het kittenseizoen is in volle gang

  ***Katten onder de 4 maanden kunnen kosteloos bij ons worden gebracht*** 
  Gratis kittens... Je ziet het vaak staan op social media, maar is de keuze dan weloverwogen genomen door de nieuwe eigenaar? In vele gevallen gelukkig wel, maar toch belanden veel jongere katten jaarlijks in het dierenasiel waarvan een eigenaar niet terug te vinden is.

  Lees verder
 • Maatregelen Corona

  Beste mensen, vanwege het Coronavirus zijn wij gesloten voor publiek en werken wij enkel nog op afspraak. De verzorging van de dieren gaat uiteraard gewoon door. Ook kunnen dieren nog steeds gebracht of geadopteerd worden. Voorkom dat u voor een dichte deur staat en neem van te voren eerst contact met ons op. Heeft u een afspraak dan vragen we u om niet meer dan met twee personen te komen en 1,5 meter afstand in acht te nemen.

  Lees verder
 • Breng jij je stem weer uit?

  Hij komt er weer aan, de jaarlijkse RABObank Clubkasactie!
  Wat moet je doen? Als lid van de RABObank kun je, vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete club. We hopen natuurlijk dat jouw voorkeurstem (als dierenvriend) naar het dierenasiel Walcheren gaat.
  Ga naar www.rabobank.nl/wnb en alles wijst zich vanzelf.
  De asieldieren rekenen als vanouds weer op jouw steun!

  Lees verder
bekijk het archief