Het dierenasiel Walcheren biedt opvang aan honden en katten die geen onderdak meer hebben. Bij ons worden ze liefdevol verzorgd totdat zij een nieuw baasje hebben. Kom vrijblijvend eens kijken of er een huisdier is dat bij jou en jouw gezinssituatie past. 

Home

Laatste Nieuws

bekijk het archief
 • Maatregelen Corona

  Beste mensen, vanwege het Coronavirus zijn wij gesloten voor publiek en werken wij enkel nog op afspraak. De verzorging van de dieren gaat uiteraard gewoon door. Ook kunnen dieren nog steeds gebracht of geadopteerd worden. Voorkom dat u voor een dichte deur staat en neem van te voren eerst contact met ons op. Heeft u een afspraak dan vragen we u om niet meer dan met twee personen te komen en 1,5 meter afstand in acht te nemen.

  Lees verder
 • Breng jij je stem weer uit?

  Hij komt er weer aan, de jaarlijkse RABObank Clubkasactie!
  Wat moet je doen? Als lid van de RABObank kun je, vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete club. We hopen natuurlijk dat jouw voorkeurstem (als dierenvriend) naar het dierenasiel Walcheren gaat.
  Ga naar www.rabobank.nl/wnb en alles wijst zich vanzelf.
  De asieldieren rekenen als vanouds weer op jouw steun!

  Lees verder
 • Hondenweer geen probleem tijdens 2ehands markt

  Het is alweer een tijdje geleden, maar de jaarlijkse 2e hands markt ligt nog vers in het geheugen. Wát een hondenweer was het op die bewuste zaterdag in augustus!
  De opbrengst heeft er gelukkig niet onder geleden. Die was, zoals altijd weer boven verwachting!

  Lees verder
bekijk het archief