Nieuws

Voorbereidingen aanleg zonnepanelen gestart!

Afgelopen zaterdag 10 februari zijn de eerste voorberidingen gestart voor de plaatsing van zonnepanelen bij het asiel!

Het asiel spaart al jaren om zonnepanelen te kunnen plaatsen. Om zo ook mee te kunnen doen aan de energietransitie en de kosten voor energie te reduceren. De panelen komen te liggen op het dak van een overkapping op één van de hondeweides. Nu is dan eindelijk met de voorbereidingen gestart. Eerst moesten de kabels de grond in. Door vrijwilligers werden er sleuven gegraven, kabels gelegd en der bestrating weer in orde gemaakt.. Binnenkort wordt begonnen met de daadwerkelijke  plaatsing van de zonnepanelen. Alles om de dieren (en medewerkers) te voorzien van goedkope stroom en  er warmpjes bij te laten zitten!

14 februari 2024 18:00