Nieuws

Voorbereiding van onderhoud dierenasiel

Inmiddels zitten we al 12 jaar in dit pand aan de Maanweg in Vlissingen. Bij ons zijn de voorbereidingen voor onderhoud aan de vloer inmiddels in volle gang. We willen jullie ook graag op de hoogte houden van dit soort hoognodige activiteiten.

Vanaf 2 april 2023 wordt er groot onderhoud gepleegd aan de vloer van het dierenasiel. De coating van de vloer is inmiddels 12 jaar geleden erop gegaan en is nodig toe aan vervanging.
Hieronder een voorbeeld van één van onze hondenhokken. Door intensief gebruik is het nu echt tijd voor een nieuwe laag.

We gaan beginnen met de helft van het asiel. De hondenhokken en gang hebben prioriteit. We gaan dit in fases aanpakken. Elke keer zullen we een aantal hondenhokken tegelijk doen, zodat we genoeg hokken over houden om honden in op te vangen.
Het onderhoud bestaat uit schuren, ontvetten, schilderen, coaten en vervolgens moet het een week rusten tot de honden er weer op mogen lopen.
 

Natuurlijk moeten we dit goed voorbereiden en zijn we al begonnen met alle losse spullen in een container op te slaan. Deze hebben we van een bedrijf in bruikleen gekregen waar we zeer dankbaar voor zijn.

De andere helft van het dierenasiel zal nog even moeten wachten tot we weer voldoende geld bij elkaar hebben. U zult begrijpen dat na 12 jaar in dit pand het onderhoud nu steeds meer gaat worden. Natuurlijk kunnen we uw steun daarbij goed gebruiken. Wilt u ons helpen, dan kunt u donateur worden. Klik daarvoor hier

20 februari 2023 12:32