Nieuws

Beste wensen voor het nieuwe jaar!

 Het is bijna 2023 en dus willen we even stilstaan bij het afgelopen jaar.

We hebben dit jaar heel veel successen gehad. Dieren die al lang bij ons in het asiel verbleven om wat voor reden dan ook, vonden hun gouden huisje. Zelfs veel van onze stalkatten zijn nu officieel in dienst op mooie boerderijen en buitenplaatsen als muizenvanger, natuurlijk tegen warm onderdak en een lekkere maaltijd.
Natuurlijk hadden we ook mindere momenten, want helaas hoort dat er ook bij in ons werk. Sommige katten waren zo ziek dat we met pijn in ons hart en heel veel verdriet geen andere mogelijkheid hadden om afscheid van hen te nemen. Voor hen steken we deze feestdagen een kaarsje aan.

Daarnaast kost al deze zorg voor dieren natuurlijk een hoop geld, maar gelukkig konden we weer rekenen op uw hulp. We werden eerste in de rabo clubsupport actie, waar we ontzettend dankbaar voor zijn. We organiseerden rommelmarkten, boekenmarkten en laatst nog een succesvolle kerstmarkt. Enorm overweldigd zijn we telkens door de opkomst en we hopen u ook in het nieuwe jaar hier weer te mogen verwelkomen.
De eerst volgende boekenmarkt staat gepland van zaterdag 20 januari tot en met 28 januari 2023. De officiële details hierover volgen nog.

Graag willen we u bedanken voor al uw steun in 2022

Namens het bestuur, alle medewerkers, vrijwilligers, stagaires en natuurlijk de dieren een fantastisch 2023 gewenst en tot volgend jaar!

19 december 2022 10:21