Nieuws

GEPLAATST! Stalkat Maximus zoekt buitenhuis.

 GEPLAATST!! Wie woont buitenaf en biedt stalkat Maximus onderdak en eten? 

Maximus is door de dierenambulance gevangen in het buitengebied met één kapot oog. Bij dierenarts De Ark hebben wij de restanten van zijn oog operatief laten verwijderen en Maximus heeft vervolgens de afgelopen 2 maanden in onze ziekenboeg moeten herstellen. Natuurlijk is het asiel geen plek voor deze vrijbuiter. Nu hij is hersteld verlangd hij vreselijk terug naar zijn vrijheid. Wie biedt hem onderdak, in een stal schuur of loods? Maximus is namelijk geen binnenkat en zal dat ook niet worden. Maar natuurlijk willen we wel dat hij een plekje krijgt waar hij warm en droog kan zitten als hij wil en waar hij dagelijks een lekkere maaltijd krijgt. Hij heeft beloofd dat hij zo af en toe een muis weg zal vangen voor degene die hem deze mogelijkheid biedt! Hij is natuurlijk helemaal 'klaar': ingeënt, gecastreerd, gechipt en vlo vrij.

Inmiddels is Maximus geplaatst, heeft u interesse in een stalkat die u helpt met het vangen van muizen? Neem dan gerust contact met ons op

 

 

 

02 december 2022 18:11