Nieuws

Bergen boeken en een kamer vol kerstballen....

Een tijdje geleden deden wij een oproepje om boeken en kerstspullen in te zamelen. Wat is daar massaal gehoor aan gegeven. We zijn er een beetje stil van. Als eerste willen we daarom ook iedereen van harte bedanken voor het aanbieden van al deze spullen!

Het succes was zo overweldigend, dat we momenteel geen plek meer hebben voor meer spullen, we willen u dan ook vragen geen boeken of kerstspullen meer bij ons aan te bieden. We gaan met deze inzameling aan de slag om een geslaagde kerstmarkt en later boekenmarkt te organiseren. De kerstmarkt zal plaatsvinden in de garage van het asiel van zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 december. Volgende week volgt de officiƫle aankondiging hier op de website met alle informatie!

Wellicht dat we volgend jaar weer een beroep op u doen, maar voor nu nogmaals hartelijk dank en hopelijk zien we u op onze kerstmarkt.

03 november 2022 14:43