Nieuws

Een week vol nieuwtjes!

 Afgelopen week was een week vol nieuws en dat willen we natuurlijk graag met jullie delen!

Als eerste was er de mini garage markt waar we honden en katten spulletjes verkochten. Op vrijdag gingen we van start en heel eerlijk hadden we niet zulke goede hoop, toen storm Eunice om de hoek kwam kijken. Gelukkig was de markt overdekt en bleven alle spulletjes netjes op zijn plek en we hadden zelfs klanten! Zaterdag was gelukkig een stuk rustiger wat het weer aan gaat en dus hadden we ook een hele goede dag. Ook zondag werden we druk bezocht, ondanks de volgende storm die alweer op het programma stond. Uiteindelijk hadden we een opbrengst van maar liefst €632,50. Fantastisch! We willen iedereen bedanken die de wind heeft getrotseerd om een kijkje te komen nemen! 

Ook deze week publiceerden we een vacature, want er komt een plekje vrij in ons team van betaalde medewerkers!
 Ken jij iemand of ben je zelf iemand die zich in deze vacature herkent? Solliciteren kan tot 8 maart. Lees de hele vacature hier.

Vervolgens kregen we deze week ook het eerste zwangere poesje van het jaar binnen. Ze heet Mini en is inmiddels bevallen van 6 gezonde kittens en ze verblijft in een pleeggezin. Natuurlijk zijn deze kittens nog niet te reserveren, dat doen we pas als ze een stukje ouder zijn en we zeker weten dat alles goed met ze gaat. Maar we zijn zo trots op Mini dat wel al graag een foto met jullie delen. Willen jullie graag meer volgen van Mini en andere pleegkatten? Er is een facebook pagina die wordt beheerd door enkele pleeggezinnen. Zij houden je op de hoogte van al hun belevenissen. Neem hier een kijkje.

Als laatste willen we jullie ook graag nog wijzen op onze QR code. Hiermee kun je makkelijk en snel, direct een bedrag aan ons doneren. Dat geld kunnen we dan natuurlijk weer gebruiken voor al onze dieren. Je vind de QR code in de zijbalk van onze homepage of hieronder.

22 februari 2022 11:05