Nieuws

Sponsoring, kerstmarkt en natuurlijk Fijne Feestdagen

Inmiddels zijn we alweer bijna aan het einde van het jaar beland! De laatste paar weken van het jaar waren hele mooie weken voor ons. Naast natuurlijk succesvolle plaatsingen, gebeurde er nog een aantal dingen in het asiel.

De mini garage kerstmarkt werd enorm goed bezocht en leverde maar liefst €838,35 op! Een bedrag waar we enorm blij mee zijn en wat natuurlijk weer ten goede komt aan al onze dieren. Daarnaast hadden we nog een actie waarbij Marleen van der Velde Fotografie kerstfoto's kwam nemen en ook dit leverde een fantastich bedrag op, namelijk €300,-!

Daarnaast kregen we ook nog hoog bezoek, van de leerlingenraad van de Archipel basisschool Tweemaster-Kameleon uit Oost-Souburg. Zij kwamen de opbrengst brengen van een inzamelinsactie die de school had gedaan. Wat een geweldige opbrengst was het. Tassen en tassen vol lekkers, mandjes, dekentjes, grind en andere dierenbenodigdheden. We willen de kinderen enorm bedanken voor deze mooie spullen, natuurlijk ook namens al onze dieren!


Wat ons betreft dus een geweldige afsluiting van een mooi jaar, ondanks alle rare omstandigheden rondom corona.
We willen iedereen bedanken die dit jaar betrokken is geweest bij het asiel, donateurs, vrijwilligers, medewerkers, adoptanten en gulle gevers. Namens ons en alle dieren, heel erg bedankt! We wensen jullie hele mooie feestdagen en vooral een gezond 2022!

22 december 2021 10:13