Nieuws

Sponsoring op vele manieren

Een tijd geleden kregen wij de vraag van mensen of ze ons konden sponsoren. "Natuurlijk, heel graag", was ons antwoord! "Maar", zeiden die mensen, "het lijkt ons heel leuk om iets specifieks te sponsoren! Als jullie zeggen wat jullie nodig hebben, dan betalen wij dat!"
Nou daar hadden we nog wel wat ideetjes voor! We wilden erg graag nog wat leuke onderkomens voor in de kattentuin. Zodat onze katten lekker kunnen schuilen tegen regen en kou, maar ook nog naar buiten kunnen kijken. Dus zo gezegd, zo gedaan, de spullen werden gekocht en onze klusjesman zorgde ervoor dat de 'huisjes' of liever gezegd, 'villa's' ook een mooie naam kregen!
 

Weer een paar weken later, kregen we van weer andere mensen, weer dezelfde vraag. Precies op dat moment had onze stofzuiger, die al 10 jaar lang trouw dienst deed, het begeven. We wilden heel graag weer eenzelfde stofzuiger, die ons ook weer heel wat jaartjes zou vergezellen. Ook deze mensen waren blij dat ze iets tastbaars konden doen voor het dierenasiel en zo werd ons oude stofzuigertje, vervangen door een spliksplinter nieuw exemplaar!


 

Voor beide sponsoringen zijn wij en de dieren enorm dankbaar!

Zou u nou ook eens iets tastbaars willen doneren, neem dan contact met ons op en we kijken samen met u naar de mogelijkheden.
Meer lezen over sponsoring van hokken of eenmalige giften? Klik dan hier

22 maart 2021 12:51