Nieuws

Een nieuwe dierenarts tafel

Eindelijk hebben we dan een nieuwe dierenarts tafel. Iets wat al heel lang op ons wensenlijstje stond. We hebben een echte dokterskamer waar de dierenarts onze dieren onderzoekt en behandeld, maar waar we zelf ook zorg kunnen verlenen. We hadden al een tafel staan, maar deze was sterk verouderd en was niet verstelbaar, waardoor we alle dieren op tafel moesten tillen. Dit was natuurlijk niet wenselijk.

Maar ja je kunt wel een wens hebben, maar wensen kosten geld. Gelukkig was er vorig jaar de Rabo Club Support actie en hebben het prachtig bedrag van 6503.02 euro binnen gehaald en hiermee hebben we deze wens in vervulling kunnen laten gaan. Een prachtige tafel die elektrisch omhoog en omlaag kan om al onze dieren de juiste zorg te kunnen geven.

Namens alle dieren bedankt voor uw stem in de Rabo Club Support Actie!

De tafel in de laagste stand

 

02 februari 2021 13:13