Nieuws

Poes Kappie zoekt personeel

Kappie heeft inmiddels een fijn thuis gevonden!

Kappie, een hele lieve poes van circa een jaar jong, zoekt een thuis. En niet zomaar een huis; een plekje waar ze voor altijd mag blijven. Onlangs heeft ze een flinke operatie ondergaan, waarbij een van haar achterpootjes is geamputeerd.

Zoals alle katten met drie poten kan ze hier prima mee -uit de voeten-. Maar voor alle zekerheid zoeken we voor Kappie een huis met afgesloten tuin. Ook in een appartement zal ze zich prima vermaken.

Kappie is graag the One and Only in jouw huishouden, zodat alle aandacht voor haar alleen is. Als ze je eenmaal heeft leren kennen doet ze niets liever dan knuffelen en dan bij voorkeur de hele dag! Andere huisdieren vindt Kappie niet zo fijn en heel kleine kinderen ook niet. Als je het haar helemaal naar haar zin wilt maken is een lekker blikje kattenvoer het summum!
Zoek je een knuffelpoes, en wil je haar even de tijd geven om aan een nieuwe situatie te wennen? Kom dan eens kennismaken. Kappie kan niet wachten!

08 juli 2019 17:41