Nieuws

Basisschool op bezoek

Maandag 1 april (geen grap) kwam groep 1 t/m 4 van basisschool Franck van Borssele op bezoek in ons asiel.Dit in het kader van hun project over dieren waar de kinderen al veel over wisten te vertellen. Er werden groepjes gemaakt die om beurten een rondleiding kregen en mochten knutselen.

Zo konden ze de honden verwennen met speciale hondensnoepjes en kregen ze een kijkje en uitleg in de kamer van de dierenarts. Asielpoes Biggy werd door zo’n dertig kinderhandjes geaaid en geknuffeld; iets wat Biggy zich heerlijk liet welgevallen! Ook de kattentuin, waar verwilderde katten wonen, werd bezocht. De kinderen hadden veel vragen en vertelden enthousiast over hun eigen huisdieren. Tijdens het knutselen werden mooie fantasie-lapjeskatten gemaakt en het was leuk om te zien hoe ieder kind daar zijn/haar eigen draai aan gaf.

10 april 2019 16:36