Nieuws

Asieldieren één en al oor tijdens voorlees-evenement

Tientallen kinderen, vergezeld door ouders of opa’s en oma’s, kwamen op 15 december, met hun lievelingsboek onder de arm, voorlezen aan de honden en katten van dierenasiel Walcheren. Tijdens dit evenement, georganiseerd in samenwerking met de Zeeuwse Bibliotheek, kon je een speld horen vallen in het asiel en de jeugd-bibliobus ColumBus.

Want de asieldieren, evenals enkele gast-honden, waren één en al oor!
Verder werd er fanatiek geknutseld (boekenleggers en cupcakes), gespeurd naar verborgen letters, gegeten en gedronken, gesponsord én er konden beestachtig leuke hebbedingetjes en kerstspulletjes gekocht worden.
De voorlees-sessies voor de allerkleinsten, door de Kerstman en Karien van de bieb, maakten het evenement compleet. De foto’s spreken voor zich!

29 december 2018 15:59