Nieuws

Kerstversiering gezocht

Heb je nog kerst spullen die je niet meer gebruikt, niet leuk meer vindt, overtollig zijn, of wil je dit jaar een versiering in heel andere stijl ?
Gooi ze dan niet in de glasbak, maar denk eens aan het dierenasiel Walcheren. Daar zijn we namelijk juist erg gek op 2ehands kerstversiering spulletjes!

In december wordt door onze vrijwilligers 2ehands kerstversiering verkocht tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in woon-zorgcentrum Ter Reede in Vlissingen. Het lijkt ons een mooie kerstgedachte om met de door jouw afgedankte kerst spullen weer iets leuks te kunnen doen voor de honden en katten van ons asiel. Doe je mee? Breng dan je kerstversiering naar het asiel. Dit kan tijdens de openingstijden. En...misschien vind je op de Kerstmarkt wel hét unieke stuk waar je al zo lang naar op zoek bent!

22 september 2018 15:11