Nieuws

Hart voor dieren? Word Nazorgmedewerker!

Bij het dierenasiel zijn er momenteel twee vrijwilligersvacatures voor medewerkers nazorg in Middelburg.
Deze ‘job’ houdt o.a. in dat je een thuisbezoekje brengt aan geplaatste asieldieren. Het is je voornaamste taak om te kijken of de hond of kat zich thuis voelt in zijn nieuwe omgeving en of het baasje tevreden is met zijn of haar nieuwe huisdier.

Affiniteit met honden en katten is belangrijk, evenals goede sociale vaardigheden. Enige vasthoudendheid is wel een vereiste, want bij baasjes die werken kun je weleens voor een gesloten deur komen te staan.
Bij deze vrijwilligersjob is het fijn dat je je eigen tijd in kunt delen.
Woon jij in Middelburg in de omgeving van ‘t Zand of de Stromenwijk, of in de omgeving van Dauwendale, Zuid of de Mortiere, en is een van deze vacatures echt iets voor jou? Neem dan eens contact met ons op voor uitgebreide info.

22 augustus 2018 11:18