Nieuws

Gezocht: Veilig thuis voor broertjes

Twee zwart-witte broertjes, Gertje en Blix zoeken een speciaal plekje. Een van de kittens (Gertje) is blind en loopt wat onstabiel. Hij heeft momenteel wat hulp nodig bij bepaalde dingen en moet nog goed met zijn handicaps leren omgaan, maar dit gaat ongetwijfeld lukken. Gertje is diverse malen door de dierenarts bekeken en deze heeft groen licht gegeven voor plaatsing.

Blix en Gertje zijn onafscheidelijk. ‘Grote’ broer Blix heeft een rustig karakter. Hij ontpopt zich als steun en toeverlaat voor Gertje en is helemaal gezond. Ze zijn graag samen en spelen veel met elkaar. Vandaar dat ze ook samen geplaatst worden. Gertje kan zich aan zijn broer optrekken en van hem leren, en Blix kan hem een beetje in de gaten houden.
We zoeken voor deze kittens een gezamenlijk thuis, waar extra rekening gehouden wordt met de beperkingen van Gertje. Dus bijvoorbeeld een appartement of flat (in ieder geval zonder trap of tuin). Een afgeschermd balkon zou geweldig zijn, zodat ze toch van de buitenlucht kunnen genieten. Het nieuwe baasje moet goed begrip hebben voor de beperkingen van Gertje, tijd en aandacht willen investeren, en ook goed afwegen of de nieuwe omgeving passend en veilig is.


Gertje en Blix wonen, samen met hun moeder, in een pleeggezin van ons asiel, waar je, bij een bezoekje, alle informatie krijgt die nodig is.
Bij serieuze interesse kun je contact met het dierenasiel opnemen. Het zou super zijn als deze lieve kittens een fantastisch thuis krijgen. Daar rekenen en vertrouwen we gewoon op!

06 augustus 2018 14:31