Nieuws

Verkoop 2e-hands dierbenodigdheden

Op zaterdag 21 april vindt er op het buitenterrein van het dierenasiel Walcheren weer een verkoopdag plaats van 2e-hands dierbenodigdheden en accessoires. Bij slecht weer gaat de verkoop gewoon door (onder de overkapping) zodat je lekker droog kunt snuffelen tussen allerlei leuke en nuttige dierenspullen. Openingstijden: 10.00-15.00u. Locatie: Maanweg 5 in Vlissingen.

Tijdens deze verkoopdag van dierbenodigdheden (geen Open Dag) zijn er geen reguliere rommelmarktartikelen e.d. te koop. Dat doen we weer een andere keer! Zoek je een hondenhalsband of een vervoersmandje voor je kat, en verder alles wat met huisdier- benodigdheden (uitgezonderd diervoeders) te maken heeft, kom dan de 21e april eens rondkijken. De opbrengst komt ten goede aan de honden en katten van het asiel.
   

20 maart 2018 15:47