Nieuws

Kerstacties voor asieldieren

Rond de feestdagen wordt er, door een aantal vrijwilligers, weer actie gevoerd voor de dieren van asiel Walcheren.
Zo zijn er bij de asiel-stand, tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in zorgcentrum Ter Reede in Vlissingen, mooie, tweedehands kerstspulletjes te koop. Zoek je nog een spetterende versiering voor je huis, of die éne ontbrekende kerstbal? Neem dan een kijkje op 12 en 13 december van 10.00-16.00u. in het atrium van Ter Reede.

Nog meer leuke cadeautjes en beestachtig leuke hebbedingetjes zijn te vinden in ons dierenasiel in Vlissingen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je huisdier(en). De creatieve vrijwilligers van “Captain Hook” hebben de artikelen uitgestald in de ontvangstruimte van het asiel. Voor foto’s en prijsaanduidingen zie Facebook: www.facebook.com/Captainhook-560305034138824/

Wil je jezelf, je huisdier en niet te vergeten de honden en katten van dierenasiel Walcheren eens verwennen met Kerst, bijvoorbeeld door het kopen van dé perfecte vintage kerstster voor je huis, of een gevlochten speel-trek-koord voor je hond? Sla dan je slag tijdens beide evenementen en bezorg jezelf, je huisdier én de asieldieren een fijn kerstgevoel!


(voor openingstijden kerstmarkt Ter Reede: zie boven)
(voor openingstijden asiel: zie deze website)

05 december 2017 14:44