Nieuws

Smikkelen en smullen

Het is voor de asieldieren weer smikkelen en smullen geblazen! Dit naar aanleiding van twee acties die rond Dierendag georganiseerd zijn.

Benefietdiner

In café-restaurant de Dighter in Vlissingen konden dierenvrienden genieten van een benefiet-verrassingsdiner. Het goed bezochte evenement bleek een schot in de roos met een heerlijk drie-gangenmenu in gezellige sfeer. Een deel van de opbrengst ging naar de dieren in ons asiel. Er zijn tegenwoordig veel honden en katten die dieetvoer nodig hebben. En dat is vrij prijzig. Dankzij de Dighter en de deelnemers aan het diner kunnen de asieldieren op hún beurt ook weer smikkelen en smullen!

Jumbo-actie

Bij de Jumbo-vestigingen in Vlissingen en Middelburg werd dierenvoer ingezameld. Winkelpubliek kon kiezen uit het dierenvoer-assortiment. Men kon ook schoonmaakartikelen doneren, want die zijn in een asiel altijd hard nodig! Het magazijn in het asiel is weer goed gevuld, dankzij Jumbo en de gulle gevers!

19 oktober 2017 12:50