Nieuws

Kom met je huisdier naar de foto-shoot

Stagiaire Mandy organiseert een huisdieren-fotoshoot  in het dierenasiel op 31 mei van 13.00-16.00u. Kom samen met je huisdier naar ons asiel aan de Maanweg 5 in Vlissingen. Je kunt mooie, digitale foto’s laten maken voor 3,50 euro per stuk. De foto’s worden voor 3 juni via e-mail aan je toegestuurd.

Naast de fotoshoot zijn er deze middag ook nog kraampjes van o.a. onze handwerkclub Captain Hook. Natuurgeneeskundige Lauretta is aanwezig en er worden tweedehands dierenspullen te koop aangeboden.

De gehele opbrengst van dit evenement is bestemd voor de asieldieren. Wil je tijdens deze middag een kijkje komen nemen in de dierenverblijven van het asiel, houd er dan s.v.p. rekening mee dat je huisdier daar niet binnen mag.

Bewaar een blijvende herinnering aan jouw huisdier. Allemaal op de foto op woensdag 31 mei!

24 mei 2017 10:21