Nieuws

Dirk is het beu . . .

De rode kater Dirk, die al meer dan een jaar in het dierenasiel verblijft, kun je gerust een pechvogel noemen. Hij heeft nog steeds geen permanent thuis gevonden en dat is deze lieve kater zo langzamerhand meer dan zat. Waarom wordt zo’n mensvriendelijk dier dan niet geplaatst? Dat komt omdat hij een probleem heeft. Dirk kan maar niet snappen dat hij op de kattenbak moet plassen. Er is natuurlijk al van alles uit de kast gehaald om hem hier van af te helpen, maar helaas zonder blijvend resultaat. Dirk is al twee keer geplaatst, maar valt na een aantal weken terug in zijn oude gewoonte: hij sproeit.

 

We zoeken voor Dirk een buitenplek waar hij zijn gang kan gaan, maar wel één waar hij menselijke aandacht krijgt en op schoot kan liggen, want daar heeft hij een enorme behoefte aan. Dirk krijgt medicijnen die hij probleemloos inneemt en heeft dieetvoer. Hij kan ook goed met andere dieren overweg en zal zeker een goede muizenvanger zijn.
In onze fantasie zien we een gelukkige Dirk bij u op schoot, op de tuinbank in het zonnetje. Zijn onderkomen kan een schuurtje, garage of geïsoleerd buitenhokje zijn. Welke kattenvriend helpt om Dirk’s (én onze) droom werkelijkheid te laten worden?

20 maart 2017 20:40