Nieuws

Stem op ons asiel !

Ieder jaar organiseert Prins een goede doelenactie. Dit jaar geven we 2.500 kilo van onze nieuwe VitalCare Protection kattenvoeding weg. Vijf opvangen krijgen ieder maar liefst 500 kilo voeding cadeau. En u mag helpen bepalen welke opvangadressen dat zijn!

Kent u een opvang of asiel in Nederland of België die wel wat hulp kan gebruiken bij het vullen van de kattenmagen? Laat ons weten welke organisatie we volgens u weleens in het zonnetje, of beter gezegd: in de brokjes, mag worden gezet. Een opvang aanmelden kan tot en met 21 augustus via http://woobox.com/xe9d7c. Uit alle inzendingen kiezen wij de opvangen die het meest voorgedragen zijn én in aanmerking komen voor de voeding, zij kunnen rekenen op 500 kilo VitalCare Protection kattenvoeding.

Prins VitalCare Protection
Om katten optimaal te kunnen ondersteunen, in balans te houden en gezond oud te laten worden ontwikkelden we Prins VitalCare Protection, een 100% natuurlijke krokante brokvoeding in zes varianten voor katten van alle leeftijden. Deze voedingslijn bevat unieke ingrediënten, die zorgen voor extra bescherming en de juiste preventieve ondersteuning. VitalCare Protection biedt katten écht iets meer. 

Voorwaarden en deelnemen 
Aan deze goede doelen actie zijn onze actievoorwaarden verbonden. U mag bijvoorbeeld slechts één goed doel opgeven per persoon, en dit goede doel moet gevestigd zijn in Nederland of België. Lees onze voorwaarden en klik hier om uw goede doel aan te melden!

30 juli 2016 20:37