Nieuws

Harige zwartrijder uit trein gehaald.

Na alle trieste berichten die ons iedere dag via de media bereiken is het volgende verhaal een verademing. Want mooie verhalen met een goede afloop horen we allemaal graag.
 

De politie verspreidde via Facebook het bericht dat er in Vlissingen een harige zwartrijder uit de trein was gehaald, die dus zonder kaartje reisde en ook geen legitimatie kon tonen.

Het politieteam schrijft o.a: “Uit onderzoek bleek dat het om een zwarte hond ging, waarschijnlijk een Labrador.” De treinpassagier werd overgedragen aan de dierenambulance die de voortvarende reiziger naar het asiel heeft gebracht. Na het lezen van de chip werden hond en baas herenigd in het dierenasiel. De zwarte labrador Bonny is waarschijnlijk ontsnapt door een geopend hek en vervolgens op het perron in Rilland-Bath terechtgekomen, zo vertelde haar gelukkige baasje, mevrouw van Hoek.

Bonny leek niet van haar stuk gebracht door het hele avontuur. Met achterlating van hondenkoekjes voor alle asielhonden vertrokken baasje en hond (ditmaal met de auto) vrolijk huiswaarts.

08 juli 2016 19:48