Nieuws

Dierenasiel Walcheren maakt kans op gratis zonnepanelen.

HELP JIJ MEE?

Het dierenasiel Walcheren doet mee aan de wedstrijd “Zet je vereniging in het zonnetje”, geïnitieerd door ZMF en Zeeuwind. Het Zon Effect organiseert deze wedstrijd voor Zeeuwse verenigingen en stichtingen. Zij kunnen gratis zonnepanelen winnen voor hun clubgebouw of onderkomen.
Tot en met 10 juni kan iedereen stemmen op het dierenasiel Walcheren via de website van Het Zon Effect www.hetzoneffect.nl/wedstrijd

De vereniging of stichting met de meeste stemmen ontvangt van Saman Groep uit Zierikzee een gratis set van 10 zonnepanelen, inclusief omvormer en montage. De vereniging of stichting die de meest ludieke actie verzint om stemmen te werven wint de originaliteitsprijs en verdient daarmee ook zo’n set. Als je in de actieperiode zonnepanelen via Het Zon Effect aanschaft, verdient jouw goede doel (dierenasiel Walcheren) 100 extra stemmen. Eind deze zomer maken ZMF en Zeewind de twee winnende organisaties publiekelijk bekend en is de feestelijke prijsuitreiking.

Asiel in ’t zonnetje?

Wij willen graag zonnepanelen voor het asiel winnen, omdat we al bezig zijn met duurzaamheid, door o.a. het aanbrengen van Ledverlichting en het plaatsen van tijdklokken. Zo kunnen we de energiekosten verlagen en blijft er meer geld over voor de dieren. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk mensen op ons gaan stemmen.
Het asiel zet op twee fronten in. We hopen natuurlijk op jouw stem, maar de asieldieren hebben, door het voeren van een ludieke actie, ook hún stem uitgebracht!

In dit filmpje is te zien hoe dat tot stand is gekomen.

27 mei 2016 12:28