Nieuws

Wat een feest!

Veel woorden zijn er niet nodig: De Open Dag ter ere van het vijfjarige bestaan van het dierenasiel aan de Maanweg in Vlissingen was een groot succes

 

Dat is te zien aan de foto’s van de Fair. Wat een gezellige, druk bezochte dag is het geworden. En het weer werkte ook mee! Dank aan alle standhouders, vrijwilligers, de sponsors, het enthousiaste publiek en verder iedereen die dit jubileum tot een feest heeft gemaakt!

Een extra vermelding waard, is de onthulling van de patio’s die voor de asielhonden moeten zorgen voor de nodige schaduw en verkoeling.

 

Deze werden tijdens de Open Dag officieel in gebruik genomen. De degelijke houten constructies, die in de plaats kwamen van parasols, die op de hondenweides altijd omwaaiden of kapot gingen, zijn vakkundig geplaatst door een enthousiast asiel-vrijwilligersteam. Het benodigde materiaal is gesponsord door een aantal dierenliefhebbers.

Ook op deze dag bleek, door de diverse enthousiaste en hartverwarmende (re)acties, dat heel veel mensen een warm plekje in hun hart hebben voor het dierenasiel. Op naar het volgende lustrum!

23 mei 2016 20:57