Nieuws

Dierenasiel Walcheren viert feest

Op zaterdag 21 mei a.s. viert Dierenasiel Walcheren het vijfjarig bestaan van de nieuwe locatie aan de Maanweg in Vlissingen. En wie wat te vieren heeft, geeft een feestje! Bezoekers zijn van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens de open dag is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo is er een voorjaarsfair met leuke kraampjes en zijn er diverse workshops te volgen. Ook kunnen bezoekers advies over hun hond of kat krijgen.

OPEN DAG EN FAIR

Het vijfjarig bestaan van de nieuwe locatie aan de Maanweg wordt gevierd met een open dag en voorjaarsfair met diverse leuke kraampjes, met onder andere cadeauartikelen, sieraden en dierenbenodigdheden. Kinderen kunnen deelnemen aan een speurtocht, waarna zij een leuke attentie krijgen. Ook is er een loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn en kan er geboden worden op een midweek in slaapstrandhuisjes. Op de hondenweide stellen de medewerkers de asielhonden graag voor. En natuurlijk verheugen ook de katten zich op een ontmoeting met de bezoekers. Verder zijn er verschillende diergerelateerde organisaties aanwezig, zoals de Mikke en de dierenambulance.

14 mei 2016 12:12