Nieuws

Pleegkittens onder dak

Twee asiel-pleegkittens kregen samen een fijn thuis bij Dewi. Zij schrijft:
“Op drie september hebben Dafne en Desmo een nieuw thuis gekregen aan -de overkant- (in Hulst).
Beide jonge katjes kwamen uit fijne asiel-pleeggezinnen. Dafne was in ’t begin vooral een bangerikje. Af en toe durfde ze zichzelf te laten zien en kwam ze een snoepje halen. Desmo was wat schuwer, hij liet zichzelf niet graag zien en snoepjes halen durfde hij al helemaal niet.

Nu, een aantal weken verder, hebben beide jonge katjes zich erg ontwikkeld. Ze hebben hun favoriete plekjes in huis al opgeëist: op het toetsenbord van de laptop, op de leuning van de bank, op de bank zelf en op bed. Ook komen ze graag op schoot.
Nog steeds maken ze iedere dag sprongetjes vooruit. Ik merk dat ze steeds meer op hun gemak zijn en vertrouwd raken met hun nieuwe thuis.
Veel liefs van de kroelkontjes uit Hulst.”

16 november 2015 00:00