Nieuws

Geslaagde belevenissen

Eind vorig jaar vond in het asiel het Purrfect Pets Gala plaats met tal van evenementen, waaronder een veiling van mooie voorwerpen en  leuke, bijzondere belevenissen. De veiling bracht, dankzij de sponsors en bieders, een fantastisch bedrag op voor de asieldieren.
Twee van deze belevenissen, waar succesvol op werd geboden, zijn inmiddels achter de rug: een weekend in een slaapstrandhuisje op het Nollestrand in Vlissingen, en een vliegtochtje vanaf vliegveld Midden Zeeland.

WINDKRACHT 10

Over het weekend in het slaapstrandhuisje kunnen we kort zijn: de gelukkige bieders hadden het aller-allerslechtste weekend wat mogelijk was uitgekozen voor hun verblijf. Dus niks voetjes in het zand, een duik in zee en het gezicht in de zon. In plaats daarvan: windkracht 10, regen en zandstormen. Maar ondanks de hevige rukwinden bleef het huisje staan, en binnen was het knus en gezellig. Een aparte belevenis om niet snel te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar. Maar dan wel bij 30 graden als het kan!

WINDSTIL

Het vliegtochtje vanaf Zeeland Airport was qua weersomstandigheden heel wat aangenamer: zon, wat wolkjes, windstil, uitstekend zicht, èn een bekwame piloot. Wat kun je nog meer wensen?! Natuurlijk werd er vanuit de lucht gespeurd naar de huizen van de passagiers. Altijd leuk om jouw huis vanaf grote hoogte te zien! De Walcherse kust werd eens van een heel andere kant bekeken en er is zelfs een ererondje over het asiel gemaakt. Een hele mooie ervaring!


 

Wing-passagier

 

Op Youtube ontdekten we het volgende filmpje: een vliegtocht met een wel héél bijzondere passagier!

Gelukkig liep alles goed af!

07 juli 2015 14:04