Nieuws

Een geslaagde match

Ditmaal het verhaal van Freek, de Jack Russel die na een paar trieste ervaringen een fantastisch huis kreeg. Freek schreef ons zelf een uitgebreide mail, om te laten weten dat het heel goed met hem gaat. Hierbij enkele fragmenten die we je niet willen onthouden. 

KAMERADEN

 “Ik kwam bij mijn nieuwe baasjes terecht nadat één van hun drie Jack’s was overleden. De hoofdreden was, dat ze eigenlijk een vriendje zochten voor Sjakie. Die kwijnde namelijk helemaal weg toen zijn oude speelkameraad er plotseling niet meer was. Hij deed niets meer en lag alleen maar op de bank. De baasjes konden dat niet langer aanzien en kwamen via de website bij mij terecht. En het klikte gelijk! Niet alleen met de baasjes, maar ook met de twee, toen voor mij nog onbekende hondjes. Sjakie fleurde in no time helemaal op, al zeg ik ’t zelf. We ravotten heel wat af samen en zo is iedereen weer gelukkig! Het vrouwtje zegt dat ze hoopt dat ik 16 word (dat is héél oud voor een hond). Ik heb gehoord dat we van de zomer naar Normandië gaan met z’n allen; lekker op het strand spelen!
Groetjes, en ik hoop dat alle asielhonden een fijn thuis zullen vinden, net zoals ik!”

Freek

19 mei 2015 10:39