Nieuws

STEMMERS EN DEELNEMERS BEDANKT!

Er viel de afgelopen weken weer veel te stemmen voor mensen die het dierenasiel een warm hart toedragen. Dit werd dan ook massaal gedaan en het resultaat is er naar!
 

 

Rabo Clubkascampagne

Bij de Rabo Clubkascampagne kreeg het asiel de meeste stemmen en eindigde op nr. 1.
Met het gewonnen bedrag van maar liefst 2.476,42 euro kan voor de asieldieren het nodige gerealiseerd worden!

 

 

Lange Jan Awards

Helaas viel vrijwilliger Mert bij de Lange Jan Awards net buiten de boot. Maar hij kwam wél met een eervolle vermelding terug bij de trotse honden, katten en mensen van het asiel. En dat is óók een felicitatie waard!

Hondenwandeling

Iets waar niet voor gestemd kon worden, maar wel aan deelgenomen, was de hondenwandeling, georganiseerd door stagiaire Kyra. Tijdens een zonnige zaterdag wandelden zo’n twintig baasjes met hun hond(en) langs een uitgezet parcours. Onderweg waren er versnaperingen te verkrijgen en er kon gepuzzeld worden. Voor de puzzelprijswinnaar was er een echte hondentaart als beloning. Tijdens deze gezellige wandeltocht werd een bedrag opgehaald van 115 euro.

Kopjes en kwispels

Al deze gewonnen/gesponsorde bedragen komen ten goede aan de asieldieren. En met de komende drukke periode in het verschiet zijn deze zeer welkom!

Daarom willen wij de trouwe en nieuwe stemmers en/of deelnemers die, op welke wijze dan ook, hun keuze op het dierenasiel hebben laten vallen, hartelijk danken voor hun steun!

23 april 2015 19:13