Nieuws

Je bent wild en je wilt eens wat (anders)

Wie had dat gedacht? Van de tuin voor verwilderde katten in het asiel, naar een luie stoel in de huiskamer!

Het wonderbaarlijke verhaal van drie zogenaamde muizenmanagers.

 

De drie, door de Oost-Souburgse Cora en Peter geadopteerde verwilderde katten wilden weleens wat anders, zo besloten Trippel, Julia en Robbedoes. Nadat ze al meer dan een jaar hadden gebivakkeerd in de kattentuin van het asiel zouden ze hun buitenleventje gaan voortzetten op het terrein van hun nieuwe baasjes. Maar daar hadden ze even geen zin in! Dus niks overnachten in de schuur en op muizenjacht, zoals het een echte verwilderde kat betaamt, maar lekker relaxen op een kleed in de warme huiskamer.

Van muizenmanager naar huiskamertijger

De voormalige wildebrassen, waarvan verondersteld werd dat ze heel erg aan hun vrije bestaan verknocht waren, hebben voor zichzelf, én natuurlijk met behulp van hun baasjes, een topleventje gecreëerd.

Binnen enkele weken waren ze in huis gesetteld, zo blijkt uit het verhaal van Cora en Peter.

Zijn die twee nu teleurgesteld, omdat ze eigenlijk voor buitenkatten hadden gekozen? Helemaal niet! Ze hebben het juist héél gezellig met z’n allen en aan knuffels geen gebrek.
Katten blijven je verbazen, dat wel!

 

21 februari 2015 17:13