Nieuws

Zit jouw Valentijn misschien in het asiel?

Het zal je niet ontgaan zijn: het is algauw weer Valentijnsdag! Een speciale dag waarop je jouw geliefde(n) in het zonnetje kunt zetten. Dat kan op duizend en één manieren, met grote èn kleine verrassingen.

 


EEN HELEBOEL VALENTIJNTJES

In het dierenasiel zitten een heleboel ‘Valentijntjes’, die dolgraag willen dat jij ze lief of leuk vindt! Dat kun je hen óók op allerlei manieren (groot of klein) laten merken. Door bijvoorbeeld een actie te bedenken met je school, club, familie, vrienden, of in je eentje. Je kunt je ook opgeven als donateur of hoksponsor (zie de info op deze site). Of misschien heb je wel een andere leuke verrassing in gedachten?

En mocht je al een hele tijd met het plan rondlopen om een huisdier te adopteren, wacht dan niet te lang. Het is nú de tijd om te kijken of er een geschikte ‘match’ voor jou bij is!

12 februari 2015 16:15