Nieuws

Extraatje voor dieren

Vind jij ook dat de honden en katten uit het dierenasiel wel een extraatje verdienen?

Doneer dan je statiegeldbon!

Dit is mogelijk bij de vestiging van de Jumbo supermarkt in Vlissingen.


Met jouw statiegeldbon maak je dieren blij

Naast de lege flessenautomaat bevindt zich een zwarte brievenbus. Als je daar je statiegeldbon in gooit krijgt het asiel de opbrengst. Deze actie vindt elk half jaar plaats. Na een half jaar wordt er gewisseld en krijgt een ander goed doel de inhoud van de bus.
Op de brievenbus zit een sticker met de naam van de organisatie die op dat moment aan de beurt is.
Geef je om dieren? Schenk dan je bon voor het asiel tijdens deze speciale actie!

Restanten rood en geel koper, doneer het aan de dieren

Kom je bij het opruimen van je schuur of garage een restant koper tegen?
Met de opbrengst van jouw oude restjes koper, bijvoorbeeld kranen, buizen, adapters en koperdraad (uit oude pc’s) kunnen wij wat extra’s doen voor de dieren. Tegenwoordig wordt er van veel dieren afstand gedaan, omdat baasjes het voer of de dierenartskosten niet meer kunnen betalen. En er zijn ook veel dieren die dieetvoer nodig hebben. Dat is een dure grap! Om deze kosten wat te drukken zamelt een asielvrijwilliger koper in, om zodoende een extraatje voor de dieren binnen te halen. Dus heb je nog een oude voorraad koper liggen? Lever deze dan in bij het asiel. De dieren zijn er dankbaar voor!

Nóg meer extraatjes

Twee enthousiaste creabea’s hebben een leuke actie op touw gezet. Ze zijn aan de slag gegaan met het haken van “Beessies”, die worden verkocht aan vrienden, bekenden, familie en collega’s. Deze knuffel- en karakterbeessies zijn ook regelmatig te vinden in de verkoopmand op de asielbalie. Met de opbrengst wordt spelmateriaal voor de honden en katten aangeschaft. Speeltjes gaan de verveling tegen en houden de asieldieren alert en fit.
Wil jij ook een actie voor de dieren bedenken en/of uitvoeren? Je bent van harte welkom!

 

30 januari 2015 10:57