Nieuws

‘Stichting Specsavers Steunt’ schenkt 1994 euro aan Dierenasiel Walcheren

Onlangs hebben we een geldbedrag van maar liefst 1994 euro ontvangen van Stichting Specsavers Steunt. Het geld werd bij elkaar gespaard door de winkel in Middelburg. De cheque werd overhandigd door een van de winkelmedewerkers.

Over Stichting Specsavers Steunt

Specsavers richtte in 2010 de stichting op om iets terug te geven aan de lokale gemeenschap. Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren de Specsavers-winkels automatisch een vast bedrag aan de stichting. Na een jaar sparen schenkt elke winkel telkens het bijeen gebrachte geldbedrag aan een goed doel of initiatief dat de samenleving ten goede komt. In totaal doneert deze stichting een bedrag van 421.783 euro aan de lokale initiatieven in heel Nederland.

24 februari 2014 20:20