Nieuws

Crisis, ook wij ontkomen er niet aan...

Crisis, ook het asiel ontkomt er niet aan. Door de economische crisis hebben we minder hokkensponsors dan anders. Terwijl we het geld van sponsors juist nu heel goed kunnen gebruiken. Op dit moment is het een drukke boel in het asiel. We vangen zo'n 120 katten (inclusief kittens) en elf honden op, met nog eens elf honden op de wachtlijst. Wil je ons helpen? Word dan donateur of sponsor een honden- of kattenhok. Dat kan als bedrijf, maar ook als particulier, bijvoorbeeld samen met vrienden of familie.

Je eigen hok

Je eigen naambordje op een honden- of kattenhok? Dat kan al voor 150 euro per jaar. Naast dat mooie naambordje steun je bovendien het dierenasiel. We gebruiken de bijdrage bijvoorbeeld voor de aanschaf van eten. Ook kunnen we de rekeningen van de dierenarts er mee betalen. Wil je ons ook helpen? Klik hier voor meer informatie. 

30 juni 2013 08:58