Nieuws

Mevrouw De Witt & meneer De Swart zijn geplaatst

Mevrouw De Witt en meneer De Swart zijn inmiddels geplaatst. Zij zijn waarschijnlijk wel familie van elkaar, maar geen broer en zus. Beide zijn in december als zwerver in ons pleeggezin terechtgekomen om te socialiseren. Deze poezen zijn erg op elkaar gesteld en worden daarom samen geplaatst. Ze waren aanvankelijk erg bang en moesten nog wennen aan het leven in huis. Inmiddels zijn de twee volledig vertrouwd met alle situaties. Alleen als er vreemden binnenkomen verstoppen ze zich nog, maar na enige tijd wint de nieuwsgierigheid het.

Even voorstellen

Mevrouw De Witt Meneer Swart
Poes Kater
Wit met grijs kopvlekje, oranje ogen Donker gecyperd, beetje wit
Circa 7 maanden oud Circa 9 maanden oud
Gesteriliseerd, gechipt en ingeënt Gecastreerd, gechipt en ingeënt

Aandacht

Beide zijn dol op eten en aandacht. Mevrouw De Witt komt op schoot zitten, meneer De Swart durft dit (nog) niet. Verder zijn ze graag bij je in de buurt, liggen naast je, zijn nieuwsgierig, ondernemend én gek op elkaar. Ze spelen heel erg leuk samen!
Meneer De Swart heeft zo zijn eigen manier van aandacht vragen: hij loopt op een zodanige wijze voor je voeten, dat je moeite moet doen om niet over hem te struikelen.  En…hij kan keihard spinnen! Mevrouw De Witt komt je ’s morgens wakker maken als zij vindt dat het tijd is voor haar ontbijt. Wij wensen de nieuwe baasjes veel plezier met dit duo!

Inge Zweedijk
07 april 2013 11:53