Nieuws

Wie helpt Gino?

Gino heeft weer wat ‘praatjes’. De afgelopen week was dat wel anders. Hij heeft namelijk een stevige operatie aan zijn schouder achter de rug. Gino heeft loszittend kraakbeen in beide schouders. Dat is aangeboren. Over een week of vijf wordt de andere schouder aangepakt. De operaties zijn nodig, anders zou Gino niet meer kunnen lopen. De operaties kosten veel geld. We zijn dan ook op zoek naar mensen die een financiële bijdrage willen leveren. Iedere bijdrage, klein of groot is van harte welkom!

 

Fijn vooruitzicht

Gino is onafscheidelijk van Bella, zijn zusje. Ook Bella is onderzocht. Zij blijkt de aandoening gelukkig niet te hebben. Broer en zus zijn anderhalf jaar oud en zitten nu een half jaar in ons dierenasiel. Omdat ze zo aan elkaar gehecht zijn, willen we ze het liefste samen plaatsen. Diverse mensen hebben te kennen gegeven de twee lieve honden te willen hebben. Zodra Gino weer gezond is, kunnen ze het asiel verlaten.

Dagboek

Gino kan niet in het asiel revalideren. Hij is nu bij Els Adams, daar is het lekker rustig en daar krijgt hij alle liefde en aandacht die hij nodig heeft. Zij houdt een dagboek bij over het revalidatieproces van Gino. Klik hier

Helpt u Gino?

We zijn blij met iedere financiële bijdrage. Die kunt u overmaken op rekeningnummer 349330999, ten name van Stichting Dierenasiel Walcheren. Vergeet niet te vermelden dat het om een bijdrage voor Gino gaat. Hartelijk dank!

Manon Veroude
30 juli 2012 12:29