Nieuws

Even voorstellen...

Het was een drukte van belang tijdens de Krasse Knarrendag op 31 maart. Maar denkt u dat er een van de oudere dames of heren een nieuw baasje heeft gevonden. Neen, helaas. Om de krasse knarren nog eens extra onder het voetlicht te brengen stellen we ze graag aan je voor. De poes hiernaast is Cindy. Samen met haar maatje Molly is ze naar het asiel gebracht in verband met een verhuizing. Cindy en Molly kunnen niet zonder elkaar, want kleine Cindy heeft de rustgevende aanwezigheid van grote Molly erg nodig. Ze zijn beiden dol op ‘tuinieren’. Daarom moet hun nieuwe baasje wel over een tuin beschikken waar deze’ tuinlieden’ zich kunnen vermaken.

Cindy is een beetje angstig en heeft tijd nodig om aan een nieuwe situatie te wennen. Molly daarentegen heeft nergens last van. Hij is erg enthousiast en wil graag geaaid worden. Het lijkt de asielmensen het verstandigst om Cindy en Molly te plaatsen in een rustige, stabiele omgeving bij iemand die begrip heeft voor de angst van Cindy. Dan komt het zeker dik in orde met deze twee! Welke kattenkenner wil de vriendjes een fijn thuis bieden?

We hebben alle krasse knarren voor u op een rijtje gezet!

04 april 2012 10:53