Nieuws

Alle oudjes zitten er nog

Afgelopen zaterdag organiseerde Dierenasiel Walcheren een Krasse Knarrendag. Tijdens deze dag lieten de wat oudere dames en heren in het dierenasiel zich van hun beste kant zien. Er werden veel kopjes uitgedeeld aan de bezoekers. Het was een drukte van belang en hoe leuk de bezoekers de krasse knarren ook vonden, ze zijn de volgende ochtend allemaal weer gewoon wakker geworden in hun vertrouwde mandje aan de Maanweg in Vlissingen. 

We laten de moed niet zakken!

De dames en heren waren lichtelijk teleurgesteld, maar ze hebben afgesproken om de moed niet te laten zakken. Ook voor hen is er een speciaal plekje op deze aarde. Het is gewoon een kwestie van geduld. Binnenkort stellen we de krasse knarren aan je voor op de website.

Fotograaf: Paul van Belzen
02 april 2012 12:27