Nieuws

Grote voorjaarsschoonmaak tijdens NLdoet

Op zaterdag 17 maart was het een drukte van belang in ons dierenasiel. Maar liefst twaalf vrijwilligers van SWM kwamen ons helpen om de boel eens goed schoon te maken. Zo werd het buitenterrein goed onder handen genomen. Er is nu geen sprietje onkruid of plek met groene aanslag meer te bekennen. Ook de asielauto kreeg een flinke schoonmaakbeurt.

 

 

Brain in het kwadraat

Na de pauze werden de vrijwilligers in groepjes gedeeld en gingen ze in teams aan de slag met verschillende karweitjes. De stemming zat er goed in. Hilariteit alom, omdat een van de vrijwilligers dezelfde naam had als een van de honden. Brain ontmoet Brain!

Moe maar voldaan

Tijdens de voorjaarsschoonmaak waren de honden ook aanwezig op de speelweides. Tot groot plezier van mens en dier. Aan het einde van de middag was iedereen moe maar voldaan. Het dierenasiel ziet er nu nog mooier uit!

24 maart 2012 11:29