Nieuws

Studenten ROC ZEP zetten zich in voor het Dierenasiel Walcheren

Zeven studenten van het ROC ZEP hebben zich vorige week vol enthousiasme ingezet voor ons dierenasiel. Dit deden zij in het kader van hun Xperience week. In totaal hebben de studenten €296,50 opgehaald, goed voor de sponsoring van twee kattenhokken! 

Op maandagochtend 12 maart kregen de studenten een rondleiding in het asiel en lieten zij de honden uit. Vervolgens gingen ze in groepjes aan de slag met het maken van een plan van aanpak gemaakt voor de actie "Zet je in voor het Dierenasiel Walcheren".


Acties

Ieder groepje kreeg een startbedrag van 25 euro van het ROC. De uitdaging was om dit bedrag te vermeerderen om zo het Dierenasiel te steunen en een kattenhok te adopteren. Het plan van aanpak hebben de studenten doorgenomen met de medewerkers van het asiel en met de maatschappelijk makelaar van SWM.

 Twee studenten regelden zelf een vergunning voor het huis-aan-huis verkopen van lootjes. De vijf andere studenten bakten cakejes die zij mooi ingepakt verkochten aan de mensen op Ter Reede in Vlissingen. 
In totaal hebben de studenten € 296,50 opgehaald, goed voor de sponsoring van twee kattenhokken!

Alle studenten: hartelijk bedankt!!

20 maart 2012 15:08