Nieuws

‘Spetteraars’ worden knuffels

Een voorbeeld van een geslaagde match van twee wilde kittens en hun nieuwe baasje. Twee kittens die behoorlijk schuw en verwilderd in ons pleeggezin belandden, vonden na een vrij lange socialisatieperiode hun definitieve onderkomen. 

 

Het nieuwe baasje Andrea schrijft:

Ik dacht dat jullie misschien wel benieuwd zouden zijn hoe het met de katjes gaat. Het gaat echt super goed!! Vrijdagavond renden ze vooral rond en kropen overal onder en achter, dus heb ik ze maar met rust gelaten. De zaterdag kon ik ze al oppakken, aaien en met ze spelen. Toen waren ze alleen nog maar een beetje bang als ik ging staan of even de kamer uit was. En sinds maandag zijn ze volledig gewend eigenlijk. Ze kruipen zodra ze de mogelijkheid krijgen zo dicht mogelijk tegen me aan of spelen in mijn buurt (vooral over mijn toetsenbord lopen vinden ze erg leuk!). Ook eten en drinken gaat erg goed. Ze eten per kat bijna net zo veel als de volwassen kat van mijn ouders! En ze gaan ook netjes op de bak. Speelgoedjes vinden ze alleen niet zo heel interessant. Ze spelen liever met dingen die daar niet voor bedoeld zijn. Pennen die ik net neerleg en dadelijk weer wil gebruiken, gummetjes. lintjes en allerlei andere dingen. Het is dus erg goed opletten of er niets ligt waar ze zich aan kunnen verwonden dus. Ook naar mijn muizen kijken vinden ze superleuk, best wel grappig eigenlijk. Mijn muizen doen keihard hun best om uit de kooi te komen en mijn katten willen niets liever dan binnenkomen, maar beiden krijgen hun zin niet hoor!

Nogmaals bedankt voor de goede zorg en opvoeding tot nu toe. Ik heb er 2 hele leuke katten aan, echt totaal niet te merken dat ze eerst erg schuw waren.

Groetjes,
Andrea

02 januari 2012 21:36