Nieuws

Wil geeft het beheerdersstokje over aan Melanie

Na ruim 37 jaar draagt Wil van Reine het beheerdersstokje van Dierenasiel Walcheren over aan Melanie Streefkerk. Melanie werkt sinds 1997 in het dierenasiel en was tot voor kort assistent beheerster. Echt afscheid neemt Wil nog niet. De komende twee jaar blijft ze nog parttime in dienst bij het asiel.

 

Veranderingen

In 1975 verhuisde Wil van Rotterdam naar Vlissingen. In Rotterdam was ze vijf jaar lang beheerster van het asiel. Met een opleiding tot dierenassistente in haar zak, besloot ze af te reizen naar Vlissingen. Naast haar baan bij het asiel in Vlissingen had Wil een dierenspeciaalzaak in de Bonedijkestraat. Die heeft ze later verkocht. In de tijd dat Wil bij het dierenasiel werkte is er veel veranderd. Vroeger had het dierenasiel ook de functie van dierenambulance. Dat is nu gescheiden. De laatste grote verandering die Wil mee heeft gemaakt is natuurlijk de fusie tussen Vlissingen en Middelburg en de verhuizing naar het nieuwe asiel aan de Maanweg in Vlissingen. 

Kersvers

Melanie Streefkerk is de kersverse beheerster. Zij is blij met haar nieuwe functie. Sinds Wil twee jaar geleden om gezondheidsredenen minder is gaan werken, heeft Melanie geleidelijk het beheerdersstokje overgenomen. Wil kijkt terug op een mooie tijd in dienst van het dierenasiel. Ze geniet bij het idee nog twee jaar parttime te werken in het mooie asiel. 

Foto: Ingrid Borger

30 november 2011 21:32