Nieuws

Willem geniet van zijn nieuwe leven

"Wij zijn heel blij dat we dit succesverhaal over Willem met jullie kunnen delen. Anderhalf jaar na het overlijden van onze oude hond Harry, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe hond. We besloten om eerst in de asiels te kijken of daar een hond zat die ons aansprak. We hebben niet lang hoeven zoeken of twijfelen. Willem stak er, met zijn vrolijke kop, voor ons meteen met kop en schouders boven uit! Na drie uur rijden in Vlissingen aangekomen te zijn, was het eigenlijk meteen wel duidelijk dat dit ons nieuwe familielid zou worden. Maar dat Willem zo leuk zou zijn, dat hadden we niet verwacht. Hij is de hele dag vrolijk. Speelt het hele weekend met zijn vriendinnetjes en hij komt altijd gezellig bij ons liggen."

Lekker los

"Dankzij de cursus die we iedere week met hem volgen, gaat hij steeds beter luisteren. Ook kan hij steeds beter met reuen overweg. Eenmaal weg uit het asiel ging dit best moeizaam en wilde hij graag aan alle reuen laten zien dat hij de baas van de buurt was. Een dominant mannetje! Dit gaat steeds beter en we zijn bijna op het punt dat hij gewoon altijd lekker overal los kan lopen, zonder met een andere hond te vechten."

Dagelijkse leven

"Willem is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Net als de dagelijkse wandelingen in het bos, op het strand, in het park of bij verschillende meertjes samen met hem. We zien aan hem dat hij duidelijk geniet van zijn nieuwe leven en het is voor ons een groot genoegen dat we hem dit leven hebben kunnen geven." 

Alexandra en Bing, de nieuwe baasjes van Willem
22 november 2011 22:08