Nieuws

Op 1 oktober vieren we dierendag met een open dag

Op zaterdag 1 oktober vieren we de jaarlijkse dierendag. Dit doen we met een open dag. Het thema van deze dag is "Met een beestje in de buurt voel je je beter". De deuren zijn geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur. De dieren zullen er weer op hun paasbest uitzien in de hoop dat ze indruk maken op een nieuw baasje. Er zitten nog enkele kittens, volop katten en enkele honden met smart te wachten op een nieuw huis. 

Kittenkamer

Om 11.30 uur wordt de nieuwe naam van het kittenverblijf bekend gemaakt. Tijdens de kitten shower op 27 augustus van dit jaar werden bezoekers gevraagd een pakkende naam te verzinnen voor de showroom van de kleintjes. In totaal kregen we 25 suggesties aangereikt. De jury heeft hieruit de beste naam gekozen.

Kijkje achter de schermen

Tijdens de open dag kun je een kijkje nemen achter de schermen van het asiel en vragen stellen aan de medewerkers. Daarnaast is de dierenbescherming aanwezig om uitleg te geven over hun werk. Zij staan er met de dierenambulance. Alle kinderen krijgen op de dag een leuk cadeautje. Het is inmiddels ook traditie dat er een grote rommelmarktkraam staat. De opbrengst gaat natuurlijk naar de dieren. Bezoekers kunnen zich op de open dag ook aanmelden als donateur of hokkensponsor.

25 september 2011 20:02