Nieuws

Een bericht van Maya en Bijtje uit Limburg

Het is inmiddels dik een half jaar geleden dat Maya en Bijtje opgehaald zijn. Zijn zijn helemaal naar Limburg verhuisd. Hun nieuwe baasjes Carin en Jan laten weten dat het uitstekend gaat met de dames. Maya was al heel snel gewend en was al binnen een paar weken totaal niet meer bang. Bij Bijtje heeft dat iets langer geduurd, ongeveer twee á drie maanden. Dat was sneller dan waar Carin en Jan rekening mee hadden gehouden. 

"De dames hebben zich ontpopt als twee lieve poezen die we niet meer kunnen missen. En geloof het of niet, Bijtje is de ondeugendste van het stel. Zij is vaak de aanstichtster van alle crosspartijen door de woning, waarbij niets ontzien wordt. Prachtig om te zien. Je ziet gewoon aan haar dat ze weer iets aan het bedenken is. Daarnaast speelt zij veel met de balletjes en ander speelgoed. Maya wat minder.
Zij is wat rustiger van aard, maar laat zich ook door Bijtje aansteken wat het crossen betreft. Maya heeft zich ontpopt als een echte tv kijkster, vooral natuurdocumentaires waar dieren in voor komen, de reclameblokken en teletekst hebben haar onvoorwaardelijke aandacht."

16 augustus 2011 23:04