Nieuws

Kenzo is dolblij met zijn nieuwe woonomgeving

Het gaat super goed met Kenzo. Zo laat zijn nieuwe baasje Hjordis Viegen weten. Kenzo heette in het asiel Sini, maar hij heeft nu dus een nieuwe naam gekregen. Hij heeft het heel erg naar zijn zin bij zijn nieuwe gezin en hij kan het enorm goed vinden met Chi, de andere mechelaar. Ondanks zijn jonge leeftijd luistert hij al aardig goed. Bovendien kan Kenzo het ook goed vinden met de vier katten. Hij weet soms niet waar hij kijken moet!

Kenzo is wel bang voor nieuwe dingen. Een ook voor andere honden, vooral van het geblaf raakt hij lichtelijk in paniek Dat heeft misschien te maken met het geblaf van andere honden in het asiel. Zijn baasje gaat met hem naar de puppy cursus om Kenzo in aanraking te laten komen met andere honden. Verder trainen zijn baasjes hem zelf. 

Kenzo is dolblij met het bos waar zijn nieuwe baasjes wonen. Het is een grote speeltuin! Even waren zijn baasjes er bang voor dat het een kruising zou zijn met een grote dogachtige, omdat hij enorme grote poten heeft en heel snel groeit. Maar de fokster heeft laten weten dat het een Mechelaar is. Hij komt oorspronkelijk uit een nest van 9 puppy’s. De grootte en de kleur heeft hij van zijn moeder. 

16 augustus 2011 22:28