Nieuws

'Meneer weet wat hij wil' - Carlos - is goed terecht gekomen

Gelukkig gaat het vaak goed met de dieren die geplaatst worden. Ook Marije & Koen laten graag weten hoe het met Carlos gaat: "In 2010 besloten we een kat uit het asiel te nemen. Daar zitten er immers genoeg te wachten op een nieuw onderkomen. We hadden wel een speciale wens: Een oude en rustige kat! Het bleek dat dat een vraag was die ze in het asiel niet vaak te horen kregen! Uiteindelijk hebben we Carlos gekozen en daar hebben we absoluut geen spijt van."

De 11 jarige Carlos werd aangeprezen als een heel relaxte en rustige kat. "Niets is minder waar. Wat hebben wij geboft met hem. Het is een schat van een beest. Zijn grootste hobby is eten (al krijgt hij maar erg weinig i.v.m. blaasgruisvoer). Hij gaat elke dag naar buite,n maar komt de tuin niet uit. Hij is zo dik, die komt de schutting niet over dachten wij. En tot vorige week was dat ook zo. Tot hij ineens via een hekje en een boom toch de tuin uit klom. We wisten niet wat we zagen! Carlos was al een dikke kat, maar zou wel wat afvallen. Of dat echt gelukt is weten we niet. Wat we wel weten is dat wij ontzettend blij zijn om Carlos nog zo'n goede oude dag te kunnen geven. Hij heeft een goddelijk leven; beetje eten, beetje buiten lopen en vooral veel luieren. Meneer is lekker kieskeurig. Eerst lag hij altijd keurig in zijn mandje, maar nu vindt hij zichzelf daar te groot voor en vertikt het. Meneer zal en moet op een kleedje op de bank liggen, want alleen dan heeft hij genoeg plek.  Hij weet precies wat hij wil. Als hij buiten is en naar binnen wil, gaat hij bij de tuindeuren naar binnen kijken en duurt het te lang dan krabbelt hij tegen het raam met zijn pootje. Wij zijn superblij met deze lieve kat en hopen dat hij het nog jaren vol gaat houden bij ons!"

16 augustus 2011 22:47