Nieuws

Haringparty levert dierenasiel 6500 euro op!

Het dierenasiel heeft dinsdag 7 juni een prachtige cheque van maar liefst 6500 euro in ontvangst mogen nemen. Dankzij deze steun kunnen we een kattenbos realiseren. Deze speciale groep opvangdieren krijgt binnenkort een groot buitenverblijf met een binnenruimte waar ze kunnen slapen. 

Haringparty 2011

Genodigden van de Haringparty konden bieden op het eerste vaatje haringen en een aantal kunstwerken. Daarnaast konden zij lootjes kopen waarmee ze een kunstwerk konden winnen. In totaal leverde dat 6500 euro op. De Haringparty werd georganiseerd door de Lions Club Vlissingen. 

Wilde katten

Wilde katten zijn over het algemeen moeilijk te plaatsen en verblijven daardoor vaak voor langere tijd in het asiel. Ze zijn meestal schuw en bang voor mensen. In een kattenbos vinden de wilde katten een veilig onderkomen, worden ze goed verzorgd en hebben ze toch de ruimte. Wilde katten komen overigens niet altijd bij ons terecht. Soms vangen we groepen wilde katten, waarna ze vervolgens ‘geholpen’ en weer teruggeplaatst worden. In gevallen dat ze te veel overlast veroorzaken, worden ze bij ons opgevangen, totdat ze naar bijvoorbeeld een boerderij gaan.

09 juni 2011 07:49